Si es pot imaginar
            es pot crear!

Laulaulauenlaseuatinta som Laura Broch i Laura Pitarch. La nostra història comença com un joc, compartint llapis i paper, des de ben menudes. Les nostres amigues i amics van ser els primer clients i els més exigents en les seues comandes; una felicitació per a la iaia, un retrat del mestre, un dibuix a la pissarra… En fer-nos grans el diàleg de colors i línies que portàvem entre mans ha crescut amb nosaltres i s’ha transformat en el nostre ofici.

Omplim de colors el centre amb pintura mural i jocs al pati? Consulta els projectes que més s’adapten al teu context educatiu fent un clic.

Explica’ns la teua idea i la materialitzem sobre qualsevol suport que imagines. Fes-te o fes un regal personalitzat!

Últimes notícies

Drets de la infància

Enguany, se celebren 30 anys de l’aprovació dels drets de la infància per part de l’Assemblea General de les Nacions Unides. Per commemorar la data, hem participat en un projecte de l’Ajuntament de Silla (València) il·lustrant els principis que recull aquesta convenció.

Els valors de l’esport

Fa un temps vam participar en un projecte de L’Ajuntament de Castelló sobre els valors que transmet l’esport. Per començar ens van fer arribar un llistat de valors i vam haver d’adjudicar-ne un a cada modalitat esportiva. No obstant això, vam aprofitar el projecte per a prendre en consideració també dos vessant

Súper son

Super son és un dels personatges que hem dissenyat per al programa europeu Shatsu, liderat per l’Ajuntament de Silla (València), i que promou millorat els hàbits de descans dels xiquets i xiquetes. Concretament el projecte estudia la influència dels hàbits de la son en el rendiment escolar i l’estat emocional de l’alumnat.

contacte