Projecte Intur Crec3r

Alimentació Saludable

Clemen, Raita i Montse són els personatges que Il·lustren els materials didàctics del projecte de reeducació agrària i alimentació saludable Intur Crec3r. Amb ells, l’alumnat d’Infantil i Primària dels centres educatius del País Valencià, s’ha endinsat en el món de la cuina, la sembra i el cultiu de fruites i verdures, han explorat el sentit del gust i l’olfacte i han conegut de prop les diferents varietats de productes de la nostra terra.

Es tracta d’una iniciativa que pretén a través del joc i la formació aprendre a gaudir del menjar i millorar els hàbits d’alimentació i consum. El projecte compta amb diferents activitats per explicar als xiquets i xiquetes d’on provenen els aliments que consumim a taula i quins són els més apropiats per al seu desenvolupament. Així mateix, també pretén dinamitzar la creació i el manteniment d’horts escolars.

L’objectiu és millorar la qualitat de l’alimentació de la infància, així com conscienciar sobre la importància de la reutilització i el reciclatge i l’educació agrària com a mitjà per aconseguir un estil de vida més sostenible i saludable. A més de la creació de material escolar, també hem tingut l’oportunitat de participar en el taller de jardí vertical i pintura mural que es va realitzar al CEIP Pare Català (València). L’activitat  es reprendrà el pròxim curs escolar amb la realització de nous tallers de pintura mural en més centres educatius valencians.

https://elpais.com/ccaa/2017/12/08/valencia/1512733673_623872.html

Compartir noticia

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest