Projectes a mida

Explica’ns la teua idea i la materialitzem sobre qualsevol suport que imagines. Fes-te o fes un regal personalitzat!

Il·lustració amb aquarel·la, colors i tinta.

Et preparem una làmina original A3 amb aquarel·la colors i tinta sobre el tema i els personatges que ens proposes. Pots demanar-lo emmarcat.

il·lustració digital

Es tracta de les il·lustracions elaborades amb tècniques digitals que són les més adequades per a reproduir sobre qualsevol format i grandària: làmines, photocalls, punts de llibre, adhesius, etiquetes de cervesa, tasses, bosses, samarretes, xapes, vinils… Les personalitzem amb els personatges i els motius que ens proposes i les reproduïm en el suport que necessites.

Invitacions

T’oferim dissenys personalitzats per a les invitacions de les teues celebracions. Festes temàtiques, aniversaris, comiats, casaments, comunions, jubilacions… Les podem entregar impreses i amb sobres o en format digital per a compartir en xarxes socials. Conta’ns la teua idea i treballem en comú el resultat final.

.

Caixes

Caixes de fusta pintades a mà i il·lustrades amb dissenys personalitzats. Disposem de dues grandàries 30x20x14cm (aproximadament com una caixa de sabates) i 40x30x14cm (la mateixa altura que l’anterior però gairebé el doble de base). També fem caixes menudes personalitzades per a entregar el compte en els teus negocis de restauració.

Pintura Mural Indoors

Personalitza els espais de ta casa o del teu local amb pintura mural. Explica’ns el teu projecte i el treballem conjuntament sobre paper per fer-lo realitat. Contacta amb nosaltres, sense cap compromís, per valorar propostes i preus.

tens una proposta?